torsdag 28 juli 2011

Sjukt snygg natur

Det är iallafall något med fjärilar. Som om de har ett sjunde sinne, det estetiska. Det som visar vart dom ska sätta sig för att samverka med sin omgivning och bli så där sjukt snygg. Citrongult och javadfärgennuheter passar ju inte ens ihopa. Så mystisk kan alltså naturen vara.

Och när jag inte springer på färgkombinationerna i trädgården så målar jag. Trappa, väggar, fönster.. allt vitt vitt vitt.. som en ordentlig semesterrenoverande ängslig svensk. Eller ordentlig och ordentlig.. grunden med all lyckad renovering är ett gediget förarbete, så det gör jag inte. Om man tittar på håll är det ju snyggt ändå. Alternativt, det är ju ändå snyggare än förut.

För övrigt... börjar artiklarna om han norrmannen bli störande många och onödigt detaljerade. Skulle vi inte tiga ihjäl hans idéer och hans manifest?  Skulle vi inte straffa honom genom att inte sprida hans bilder och idiotiska psykopatsvammel? Är den verkligen värd att analyseras? Nu verkar det istället bli ännu en kassako för media. Man hukar sig, slänger tidningarna snabbt till återvinning och tar ett stadigt tag i målarpenseln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar