torsdag 11 november 2010

morrontv

Man ska inte elda för kråkorna sägs det..
nähänä det är klart.

Vad ska man göra för dom då?

Näää, jag är barnslig, understimulerad och på väg att friskna till. Detta är alltså den svåraste dagen. Dagen innan man går till jobbet. När man piggnat på sig mycket men inte tillräckligt.
När man kanske tänker.. skulle jag gått ändå. Men så ger sig luftrören tillkänna och rosslet låter som när man dammsuger upp viktiga smågrejor man egentligen skulle plockat upp men inte orkat. Så "man" planerar in ännu ett avsnitt av topmodel9 och tänker att kanske kanske kommer nån på oväntat besök.

Hoppas inte, för kaffet är slut.

Men hoppla minsann, är det inte Sotardag! Kommer ihåg från förra året att sotaren hade viska och svarta kläder. Och kalott.
Sotaren såg nästan lite för mycket ut som en "sotare", vilket gör att man gärna stirrar, som om det är en bit "förritiden" som kommer på besök. Baktiden. 

Understimulerad var ordet för dagen. Och Alexandra Pascalidou skriker lite för mycket när hon intervjuar i TV4s morronprogram. Alla skriker förresten. Alla är positiva. Det är nåt märkligt med konceptet morrontv.. dom behandlar med förkärlek hemska barndomar, skilsmässor, cancer och självmordsförsök, men alltid med ett positivt anslag. Programledaren är proffs på att gå från medlidsam och ömkande blick till att snyggt kasta ett öga från kameran till gästen och låta ögonen utstråla hopp - se! och här sitter du nu!

Och här sitter jag och bara.. tittar.

Dock. Birger Schlaug är upprörd över rykten att han röstat på M. Nångång.

håhåjaja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar