lördag 4 december 2010

fredag

hasch-jay gick vidare i sveriges ensammaste tävling. här tävlar du inte längre mot andra utan nästan bara mot dig själv.

peter apelgren ... han måste väl ändå vara världens skojigaste vinnarskalle. en tv-underhållar-anarkist när den är som bäst.

såg skavvlan.. och de två buktalarna som pratade i varandras munnar. varför beter sig människor som ändå nånstans verkar intelligenta som de tomma designprylar de ironiserar över? hann höra den hemlösa gästen som kom precis efter, som berättade om sina kompisar som satt i finkan för att samhället satt lås på deras möjliga sovrum, för dom fick bryta sig in i det som en gång varit allmännyttigt ... som en kulturens motsvarighet till allemansrätten. att ha rätt att utan be om tillstånd befinna en natt eller två. i en trappuppgång.

jag tror att han var riktigt riktigt klok... men precis i det ögonblicket upptäckte j att "nån" glömt stänga bibben i skafferiet.. så vi fick sanera köket en halvtimma.

det var ganska bra slut på kvällen, nästan lika bra som att "nån annan" hällde ut en glas rött över två vita soffor för två veckor sen.

för nu har vi nytvättade soffor, nytvättat skafferi med nydiskade bunkar och bakredskap. ett hem, inte så designat, om än nyironiskt vitt.

vart man än vänder sig har man rumpan bar.. som det gamla intrikata ordspråket säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar